Pagina 1 van 26 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 30-10-2018

  De tour MTB Beachbiking dwars door Ijmuiden en Velsen-Noord

  DAAR AAN DE KUST……….. Afgelopen weekend mocht "De Verkeersregelaars Centrale" wederom zorgdragen voor de inzet van beroeps verkeersregelaars bij MTB Beachbiking. Bij dit jaarlijkse evenement fietsen honderden deelnemers een parcours van zo'n 135 kilometer langs de westkust van Nederland (Hoek van Holland - Den Helder). VKRC mocht wederom een substantieel aantal verkeersregelaars leveren op diverse locaties waar de deelnemers het strand moeten verlaten en daarna "gewone" verkeersdeelnemers zijn. De organisatie deelde mee terug te kunnen zien op een vlot en veilig verloop van de tocht. www.vkrc.nl


 • 26-09-2018

  Weer een weekend vol beweging!

  In Alphen aan den Rijn en omgeving mocht VKRC de inzet van meerdere verkeersregelaars verzorgen. Het betrof een Triathlon over de Sprint en Kwart afstand. Zwemmen in de Zegerplas, fietsen rondom de Treinweg, hardlopen rondom de Zegerplas. De inzet was nodig om het parcours veilig te houden en bestemmingsverkeer daar waar nodig ook toegang te verlenen. De organisatie is zeer tevreden. Ook voor publiek is er van alles te doen zoals een pendeldienst met een bootje, springkussen en kraampjes met eten en drinken.


 • 15-09-2018

  Bloemrijk Weekend

  In het weekend van 15 en 16 september was er in Nieuwe Niedorp de jaarlijkse Floralia. Dit jaar was het thema “Sprookjes” en konden zowel bezoekers als onze verkeersregelaars genieten van mozaïeken en werkstukken van dahlia bloemen, met veel liefde en hard werk gemaakt door de inwoners van het pittoreske Nieuwe Niedorp.


 • 12-09-2018

  Fietsen, zwemmen, lopen & bewegen

  Eerste weekend van september was weer een bewogen weekend voor “De Verkeersregelaars Centrale”. Op zaterdag een triathlon in Maarssen en op de zondag zowel de triathlon Weesp als een halve marathon in Medemblik, ook bekend als de Enza Zaden Vooroeverloop 2018. Zowel in de voorbereiding, c.q. planning voor deze evenementen als voor de inzet zelf een flinke kluif voor de medewerkers en verkeersregelaars. Verspreid over de verschillende parcoursen om de lopers en fietsers een veilige tocht te kunnen garanderen. Voor het zwemgedeelte was uiteraard geen begeleiding nodig…… De organisatoren waren zeer tevreden over de geleverde inzet en hebben aangegeven een duurzame relatie te willen bestendigen dan wel aan te gaan met “De Verkeersregelaars Centrale”.


 • 22-02-2018

  Zandwinning aan de Vlaamse kust

  VKRC heeft wederom voor een vaste opdrachtgever voor enkele weken inzet van medewerkers als toezichthouder bij zandwinning aan de Vlaamse kust. Al na enkele dagen werd de opdracht verdubbeld en wisten wij binnen één dag de opschaling te realiseren


 • 12-02-2018

  de Unieke Winterspelen

  Tijdens de aankomst en het vertrek bij de Unieke Winterspelen op de locatie De Meent Bauerfeind in Alkmaar is de logistieke begeleiding verzorgd door De Verkeersregelaars Centrale. Hierdoor is het verkeersproces van zo’n 1.000 bezoekers onder meer via tientallen bussen door de inzet van enige verkeersregelaars in goede banen geregeld. Alweer een super tevreden opdrachtgever.


 • 22-09-2017

  Officiële doop van de "Union"

  Onlangs was de officiële doop van de "Union", het nieuwe opleidingsschip van het Maritiem College IJmuiden. De toestroom van het verkeer van genodigden werd op vakkundige en veilige wijze in goede banen geleid. Hiervoor zijn de beroepsverkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" ingezet.


 • 14-09-2017

  Centrum Autovrij gemeente Zeist

  Gemeente Zeist gaat met o.a. onze medewerkers het Centrum Autovrij houden op vooraf bepaalde tijden. Hierbij is het van groot belang om rekening te houden met de belangen, eisen en wensen van de omwonenden en bedrijven. Hiervoor dient te allen tijde de toegankelijkheid maar ook zeker de veiligheid van het centrum als geheel en de plaatselijke toegankelijkheid tot winkels, horeca en woningen geborgd te zijn. Onze medewerkers zijn daarin goed opgeleid, daadkrachtig en klantvriendelijk en zullen hierbij samenwerken met de Gemeentelijke BOAs, Toezichthouders en Politie. Met trots tekende daarom onze bedrijfsleider Richard Nijmeijer de overeenkomst voor een lange en vruchtbare samenwerking.


 • 14-09-2017

  Begeleiding en logistieke afwikkeling Zwolle

  De ingang voor vrachtverkeer en toeleveranciers voor het project is gelegen in het drukke centrum van Zwolle. In verband met logistieke afwikkeling zullen de vrachtwagens achteruit weer de bouwlocatie dienen te verlaten. Dit moet op een professionele en veilige wijze geschieden, waarbij de synergie met zowel gemotoriseerd verkeer als fietsers en voetgangers in goede banen dient te worden geleid. De beroepsverkeersregelaars van VKRC zijn hiervoor opgeleid en worden voor een jaar ingezet om dat te bewerkstelligen.


 • 18-07-2017

  Motorinzet Spijkenisse

  De afgelopen week mochten twee van onze collega’s op de motor aan het werk in Spijkenisse. Vanwege omleidingen door wegwerkzaamheden dienden de collega’s de drukte te monitoren en zo nodig op te treden om de doorstroming te optimaliseren en met verscheidene verkeersregelaars kruisingen te regelen. De inzet met de motor is uiteraard ideaal voor dit soort werk en ondanks enkele momenten met meer regen als een douche zou geven, vooral ook een leuke en interessante klus die weer prima is verlopen.


 • Pagina 1 van 26 >>>