Pagina 1 van 28 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 25-07-2020

  Diensten Fiscaal Parkeercontroleur hervat

  Na enkele maanden geen inzet vanwege de Coronacrisis zijn wij al weer enige weken actief ter ondersteuning van de BOAs en Handhavers bij een gemeente in Midden Nederland. Voor die gemeente doen wij al enige jaren de inzet van Fiscaal Parkeercontroleurs, die naheffingen mogen uitschrijven indien niet betaald is in vergunningsgebieden dan wel gebieden waar betaald parkeren is ingevoerd. De diensten worden afwisselend enkele dagen per week uitgevoerd en zijn nodig gebleken.


 • 17-07-2020

  1e fase bouwproject Multi Functionele Accomodatie gereed

  De eerste fase van bouwwerkzaamheden MFA Voorn te Utrecht zit er op en nu even een paar weken tijdens de bouwvak geen inzet. De afgelopen maanden hebben wij Verkeersregelaars ingezet voor de volgende werkzaamheden: • Begeleiden van bouwtransporten vanaf de openbare doorgaande route via de bouwweg; • Het dichtzetten van de oversteekplaats voor kinderen over de bouwweg bij transporten en er op toezien dat tijdens schooltijden bij transporten er zich geen kinderen op de bouwweg bevinden; • Er voor zorg dragen dat bij brand e.d. de bouwweg voor bouwtransport wordt afgesloten zodat de oversteekplaats open is t.b.v. de ontruiming van de school ter plaatse. Dit werd meermaals ook geoefend. Na de bouwvak worden de werkzaamheden en onze inzet voortgezet.


 • 11-07-2020

  Naleving Corona maatregelen zwembaden

  Vanaf 13 juli 2020 verzorgen wij de inzet van toezichthouders dagelijks en in de weekenden gedurende meerdere weken op een locatie van een binnen- en buitenbad. Deze medewerkers zullen binnen en buiten toezicht houden op de naleving van de Corona-maatregelen op een gezaghebbende en ook communicatieve wijze. Ook bij warm weer is het niet toegestaan dat zij zelf het bad in duiken, maar scherp toezicht houden uiteraard.


 • 10-07-2020

  Opdracht met beweging

  De eerste week van een leuk en bijzonder project zit er op en er volgen nog vele inzetten voor onze Verkeersregelaars. In een aantal gemeenten in Zuid-Holland veilig stellen van monteurs die dataloggers plaatsen in tientallen rioolputten tbv metingen. Niet echt een “statische inzet”....... op de foto de schoenen van de monteur


 • 20-06-2020

  Inzet motorbrigade bij verbouwing

  Bij de verbouwingen van een flink aantal filialen van een grote supermarktketen (Die op de kleintjes let!) worden verkeersregelaars ingezet om het transport van het vrachtverkeer en leveranciers in goede banen te leiden. Soms is het vanwege minder toereikende parkeervoorzieningen noodzakelijk dat de verkeersregelaars van onze motorbrigade de inzet verzorgen.


 • 20-06-2020

  Verkeersregelaars bij teststraten Corona virus (Covid-19) van de GGD en RIVM

  Sinds enige weken worden de medewerkers van VKRC ingezet bij het begeleiden van de verkeersstromen die ontstaan bij vele testlocaties door het hele land voor het Coronavirus. De teststraten zijn alleen per auto te bereiken en de testen worden alleen afgenomen na het maken van een afspraak via het landelijke telefoonnummer van het RIVM. Onze verkeersregelaars zien toe op een veilig, vlotte en ordentelijke afwikkeling van het verkeersaanbod.


 • 20-06-2020

  Toezicht en Handhaving van de Corona-voorschriften

  Onder meer in de gemeente Rhenen zijn onze verkeersregelaars al enkele maanden actief bij Toezicht en Handhaving van de Corona-voorschriften. Aanvankelijk bij afsluiting van bepaalde wegen voor gemotoriseerd verkeer en na de openstelling van deze wegen inzet bij recreatiegebieden. Bij zowel het recreatieterrein Kwintelooijen als bij de Veerweg/Passantenhaven bij het bekende Grand Café Restaurant Moeke Rhenen zien onze verkeersregelaars toe op de parkeerdrukte en zijn aanwezig als vraagbaak voor bezoekers.


 • 27-03-2020

  Drukte bij de "Drive In" van vele fastfood bedrijven

  Bij de fastfoodketens is het een vanwege het restaurant verbod tijdens de Corona Crisis een drukte van belang op de locaties met een zogeheten Drive Trough. Dit kan zorgen voor extra drukke verkeersstromen. Om deze beheersbaar te houden worden onze beroepsverkeersregelaars ingezet om te zorgen voor een nette en veilige doorstroming. Daarmee zijn de klanten tevreden (ondanks enige vertraging) en het overige doorgaande verkeer, waaronder openbaar vervoer en nood- en hulpdiensten kan doorgang verleend worden.


 • 17-03-2020

  Topdrukte bij Afvalscheidingsstation

  Leuk om in onze vestigingsplaats Schagen een ad-hoc inzet te mogen doen voor de Gemeente Schagen bij het afvalscheidingsstation van HVC Groep Mick Groot, Domenica Blok en Claudio Blok mochten orde creëren en handhaven in de chaos van de mensen die door #CoronaVirus extra tijd hadden om in de tuin te werken of het huis eens op te ruimen, met als resultaat enorme drukte op de aanvoerroutes. Voordeel van deze regio...mensen zijn aardig, ontspannen en luisteren goed. Dit gaf een flinke oppepper aan de doorstroming.


 • 27-02-2019

  HUZARENSTUKJE VKRC

  Afgelopen week mocht VKRC zich laten gelden bij de uitvoering van een indrukwekkende opdracht. Voor het storten van een fundatieplaat van bijna 6.000 m3 werden in totaal zo’n 600 ritten door betonmixers begeleid door een aantal vaste posten met verkeersregelaars (VKR). Daarnaast was er een flexibele teamleider die het geheel monitorde en insprong tijdens piekbelasting bij de vaste posten, alsmede er zorg voor droeg dat de pauzes konden worden benut. Vanaf de start van het project heeft de ervaring van de VKR er toe bijgedragen dat het logistieke proces al snel afweek van de “papieren planning" waardoor er continuïteit bij de pompinstallaties gewaarborgd werd. De opdrachtgever was hierdoor aangenaam verrast en (naar eigen zeggen) super tevreden over de inventiviteit en inzet van onze VKR.


 • Pagina 1 van 28 >>>