<<< Pagina 2 van 26 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 05-07-2017

  Opleiding tot verkeersregelaar

  Op 3,4 en 5 Juli gaven wij opleidingen voor aanstaande verkeersregelaars. Docente bij deze opleiding was Annelies Frederiks. Mede door haar inzet zijn alle cursisten geslaagd voor de theorie en de praktijk. Wij willen uiteraard Annelies feliciteren, dat zij gelijk in haar eerste keer (solo) als docente haar cursisten met glans heeft doen slagen! Uiteraard ook voor de cursisten een dikke duim omhoog!


 • 18-06-2017

  Boulevaart krommenie 2017

  Zondag 18 juni 2017 heeft in Krommenie het Boulevaart Festival plaats gevonden. Er waren verschillende activiteit in en rondom het water zoals zwemmen en varen. Er waren niet alleen activiteiten in en rondom het water, maar ook activiteiten op het land zoals kijken bij de brandweer, sjoelen en yoga. Bij dit evenement waren ruim 75 verenigingen en ondernemers betrokken. Ook wij van VKRC B.V. waren hier bij betrokken en wel bij het verkeer dat wij in goede banen moesten leiden. hierbij hebben zich geen incidenten voor gedaan.


 • 17-06-2017

  Havenfestival IJmuiden 2017

  Afgelopen weekend vond in IJmuiden het Havenfestival plaats. Hierbij leggen zowel grote als kleine boten aan, sommige met een bijzonder verhaal of met bepaalde geschiedenis. Hierbij waren ook verschillende muzikale optredens. Een bijzondere bezienswaardigheid was een olieboorplatform. Het festival heeft het erg getroffen met het weer. Bij het festival waren over 2 dagen 25.000 bezoekers. Het festival is prima verlopen en "De Verkeersregelaars Centrale" heeft hier ook een steentje aan kunnen bijdragen door het verkeer in goede banen te leiden. Al met al een geslaagde dag.


 • 07-06-2017

  Triatlon Stad van de Zon 2017

  Op 7 juni 2017 vond de 8ste editie plaats van de "Stad van de Zon" triatlon plaats. Bij de triatlon werd 500 meter gezwommen, 22,6 km gefietst en 5,4 km gelopen. Wij van De Verkeersregelaars Centrale hebben hier met behulp van onze verkeersregelaars en motorbegeleiding het evenement in goede banen weten te leiden.


 • 13-11-2016

  Sinterklaas intocht Amsterdam 2016

  Sinterklaas was zondag 13 november met zijn roetveegpieten in Amsterdam. Burgemeester Eberhard van der Laan ontving de goedheiligman die aanmeerde bij het Scheepvaartmuseum. Vanaf het Scheepvaartmuseum via Rokin naar de Dam. Het was behoorlijk druk met toeschouwers in de binnenstad. Verkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" mochten de begeleiding van de Goedheiligman op zich nemen. Er hebben zich geen incidenten voorgedaan. Het openbaar vervoer reed hier en daar om, of minder. Het was weer een prachtig feest!!


 • 12-11-2016

  Sinterklaas intocht Diemen 2016

  Op zaterdag 12 november kwam Sinterklaas aan in Diemen. Na een lange reis over zee, zette Sinterklaas en zijn pieten rond 10.30 uur voet aan wal en werd hij verwelkomd door burgemeester Erik Boog en de kinderburgemeester.
  Verkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" mochten de begeleiding van de Goedheiligman op zich nemen.


 • 17-11-2015

  Slim verlicht Texel / Texel geeft Energie

  Op dit moment worden alle openbare verlichting op Texel omgezet naar duurzame LED-verlichting. Texel is daarmee de eerste gemeente in Nederland die volledig energieneutraal wordt verlicht. Met SLIM verlicht besparen ze niet alleen fors op energiekosten en onderhoud, maar dragen ze ook belangrijk bij aan een betere leefomgeving, nachtelijke duisternis en een duurzamer Texel. verkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" mochten de begeleiding op zich nemen van dit bijzondere project.


 • 19-09-2015

  Jubileumeditie Floralia Nieuwe Niedorp

  De jaarlijkse Floralia in Nieuwe Niedorp vierde zaterdag 19 en zondag 20 september zijn 85e verjaardag. In 1930 begon het allemaal met een huisvlijttentoonstelling. Inmiddels is de Floralia van Nieuwe Niedorp uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement. Ook dit jaar stonden er langs de Niedorper Dorpstraat weer zo’n vijftig prachtige werkstukken opgesteld, gemaakt van fleurige dahlia’s. Naast de vele werkstukken van dahlia’s is er nog veel meer te beleven in het dorp. Een speciale commissie van het Floralia bestuur zorgt voor straattheater door het gehele dorp en livemuziek bij onder meer de Schutsluis en het Kerkeplein. Met Nieuwe Niedorp als thuisbasis voor het kantoor van "De Verkeersregelaars Centrale" konden we natuurlijk niet achterblijven en leveren met liefde onze diensten aan dit pracht evenement.


 • 18-09-2015

  De Agrarische Dagen Franeker 2015

  De Agrarische Dagen zijn ontstaan uit de veemarkt die vanouds op de derde donderdag van september in de stad Franeker werd gehouden. Daaromheen is een thema- en feestweek ontstaan. Er zijn veel activiteiten op sportief en muzikaal gebied, er is markt en de Agrarische dagen worden afgesloten met vuurwerk! Tijdens de Agrarische Dagen viert heel Franeker en de omliggende dorpen feest. Verkeersregelaars van de Verkeersregelaars Centrale draagt zorg voor de begeleiding van de grote bezoekersstromen.


 • 13-09-2015

  Rabobank Sponsor-Fietsdag evenement 2015

  De Rabobank IJmond organiseerde weer het Rabobank Sponsor-Fietsdag evenement. Deelnemers konden daarmee sportieve wijze geld verdienen voor de clubkas van hun vereniging. Er deden ca.150 verengingen mee. De Verkeersregelaars Centrale mocht zijn medewerkers in verschillende disciplines leveren.


 • <<< Pagina 2 van 26 >>>