• Ieders veiligheid is onze zorg! Onze professionals regelen het verkeer, en u voert veilig uw werkzaamheden uit!

  meer info
 • Calamiteiten inzet

  Als u direct Verkeersregelaars nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze Incident Management service.

  meer info
 • Wij bieden verschillende opleidingen, geheel verzorgd op één van onze locaties of desgewenst op uw bedrijf.

  meer info
 • Vraag uw vrijblijvende offerte bij ons aan. U zult prettig verrast zijn over onze mogelijkheden en scherpe prijs.

  meer info

Welkom

Wij zijn blij met uw bezoek! Wij hebben veel zorg besteed aan onze website. Maar als u niet vindt wat u zoekt, bel ons op 030 - 82 00 373 of mail ons via info@vkrc.nl.


Op onze website proberen wij u kennis te laten maken met ons bedrijf. U vindt hier wat wij doen, onze mogelijkheden en uiteraard alles zo gedetailleerd mogelijk. Als u op zoek bent naar specifieke informatie die u niet terug kunt vinden is er ook de 'snelle methode': u belt ons via 030 - 82 00 373. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur. Voor IM zaken kan dat 24/7! Buiten onze openingstijden is onze spoedlijn actief. Deze is bereikbaar via 030 - 82 00 373, en dan kiest u voor "Druk op 7 voor onze piketdienst".

Wat wij doen

“De Verkeersregelaars Centrale” en “VKRC” zijn onderdeel van De Verkeersregelaars Centrale B.V. Wij leveren ondermeer Verkeersregelaars, maar kunnen méér dan dat!


Zo leveren wij onze verkeersregelaars met eventueel een motor, auto, scooter of fiets. Maar wij kunnen u ook fiscaal controleurs, algemene handhavers, BOA's, beveiligers of brandwachten leveren. En ook voor het leveren van andere verkeersmaatregelen - zoals bebording, hekken, tijdelijke VRI installaties, tekstwagens of pijlwagens - kunt u bij ons terecht. Dus als u voor uw evenement slechts één businesspartner wilt voor alle verschillende disciplines dan heeft u met De Verkeersregelaars Centrale B.V. een prima partner! Bel ons (030 - 82 00 373) of stuur een email (info@vkrc.nl) met uw wensen.

Onze mogelijkheden:

"De Verkeersregelaars Centrale" is meer dan alleen uw leverancier voor verkeersregelaars. Wij leveren niet alleen alles op het gebied van verkeersmaatregelen maar wij zijn ook uw specialist op het gebied van verkeerscirculatie, crowd management, beveiliging en handhaving. Hieronder ziet u een overzicht waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Laatste Nieuws:

 • 27-03-2020

  Drukte bij de "Drive In" van vele fastfood bedrijven

  Bij de fastfoodketens is het een vanwege het restaurant verbod tijdens de Corona Crisis een drukte van belang op de locaties met een zogeheten Drive Trough. Dit kan zorgen voor extra drukke verkeersstromen. Om deze beheersbaar te houden worden onze beroepsverkeersregelaars ingezet om te zorgen voor ... >>>
 • 17-03-2020

  Topdrukte bij Afvalscheidingsstation

  Leuk om in onze vestigingsplaats Schagen een ad-hoc inzet te mogen doen voor de Gemeente Schagen bij het afvalscheidingsstation van HVC Groep Mick Groot, Domenica Blok en Claudio Blok mochten orde creëren en handhaven in de chaos van de mensen die door #CoronaVirus extra tijd hadden om in de tuin ... >>>
 • 27-02-2019

  HUZARENSTUKJE VKRC

  Afgelopen week mocht VKRC zich laten gelden bij de uitvoering van een indrukwekkende opdracht. Voor het storten van een fundatieplaat van bijna 6.000 m3 werden in totaal zo’n 600 ritten door betonmixers begeleid door een aantal vaste posten met verkeersregelaars (VKR). Daarnaast was er een flexibe ... >>>